Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.09.2011 14:17 - Масоните: Истинският Месия живял 1800г. пр.Хр.
Автор: universalnoto Категория: Други   
Прочетен: 3431 Коментари: 0 Гласове:
2



Масоните и илюминатите(те подражават на масоните) казват, че истинския Месия живял ок.1800г пр.Хр. в северен Египет и го почитат като свой  основател, създател.
Това е библейският старозаветен Йосиф. Той бил управник на Египет по време на хиксосите, които владеят Египет по това време.
Смята се, че евреите идват в Египет като съюзници на хиксосите при завладяването на Египет и го управляват заедно с тях.
Анализът на произхода на името Яков(Иаков),баща на Йосиф и митичен родоначалник на евреите(по-късно се преименува на на Израил), показва, че означавало хиксос. Хиксоси = яковци, хиаковци,  Хиакос, Хиаков - библ.Иаков,Яков. Тоест евреите не са били съюзници на хиксосите, самите те били част от тях и произлизат от хиксосите.
Библията, която е религиозно-пропагандна книга, а не истинска летопис, преиначила историята.
Масоните, обаче не знаели истинската история по онова време и приемат библейската версия, как Йосиф "завладял" Египет като се внедрил и издигнал в йерархията. Това разбира се е масонската тактика на завладяване на държавите и света с конспиративни методи, а не със сила.
Масоните обявяват Йосиф за истинския Месия, който се провалил, защото не можал да запази завладяното. Те не признават Давид и давидовия Месия, който е класическия библейски Месия. Давид е завоювал със сила, а това не е метода на масоните.
Така масоните имат свой Месия основател, противопоставен на християнската църква която е основана от Христос и на юдаизма, който очаква Месия от Давидовия род.

Илюминатите възприемат много от учението и методите на масоните, включително и месията Йосиф. Те обаче го гарнират с гностически сатанизъм. Така Йосиф е обявен за преродения Адам, а Адам е обявен за въплъщение на Демиурга(дявола).
Това е късно заблуждение създадено от Адам Вайсхаупт (обявил се за въплъщение или потомък на Адам-Демиурга).
Той обърква библейския Адам(букв. направен от пръст) с древногръцки източник за Сталин от бъдещето(гр. адамас - стомана, стоманен - рус. Сталин).
Историята със Сталин, когото антикомунистиската пропагандата на изпадналите в миналото американци през портала във време-пространството на Бермудския триъгълник обявява за сатаната е също плод на недоразумение.
При древните маи, при които попаднали най-напред американците се натъкнали на още по древни предания за космонавти и пришълци от бъдещето.
Тези изпаднали от Бермудския триъгълник американци не били астронавти нямали техника от бъдещето и космически кораби.
Те се натъкнали на по-старите предания за НЛО посетителите от бъдещето.
Разбрали че са били хора, но се объркали. Сметнали, че те са били като тях изпаднали във времето.
Така например те се объркали и сметнали, че например земния  СССР ги е изпреварил. Те идвали от времето на Брежнев. И смятали че другите били от Съветския съюз на земята. (защото някои "посветени" твърдели че Сталин е сменил Брежнев, а всъщност няма никакъв Сталин, а мустакатия Чак, бог на гръмотевиците, е Тесла. Явно тези изпаднали не били много знаещи дори за своето време. Да не знаят, че Тесла е Повелителя на Мълнията.)
Така например взели мустакатите изображения на Тесла със Сталин, сбъркали Хуан Ди - Ху Дзин Тао с Ленин (защото идвали от време в което той още не бил президент и бил неизвестен)
Чак, буквално гръм, богът на гръмотевиците. Обикновено изобразяван с мустаци. Нещо небичайно за индианците.
image
Никола Тесла е наричан Повелител на мълнията, защото опитно създал 10метрова мълния. Тесла е с мустаци. От къде индианците може да са разбрали това, освен от астронавти от  бъдещето.
imageimage

На лице е обаче объркване в по-късните митове.
Тесла заради мустаците е бъркан със Сталин.
Така напълно погрешно го смятат за кръвожаден, като Тескалитпока например.
Дори има един портрет на Чак изобразяващ едновременно Сталин и Хитлер с хибридни мустаци на единия и другия. Че Сталин е сравняван с Хитлер това е ясно,
но какво общо има Сталин със мълнията. Очевидно има объркване и смесване на преданията, информацията предадена им от астронавтите.

Американците сметнали, че преди тях в миналото са идвали хора на Сталин и започнали яростна антисталинска пропаганда, тъй като се уплашили от Сталин. Така се родили митове представящи Сталин като сатана. Тъй като илюминатите очевидно попаднали на тези тайни предания, те тъй като били сатанисти и привърженици на злото приели въпросният Йосиф Сталин(Адамас) за дявола и свой патрон.
Друг е въпросът, че Сталин най-вероятно би разтрелял такива поклоници като тях. Но те не знели кой е Сталин вдействителност и имали само изопачена и полузабравена пропаганда, дезинформация пусната от американски пришълци от бъдещето.
Заблудата за Сталин разпространена в древния свят се наложило да бъде разпръсната от СССР космонавтите дошли от бъдещето(или пък попаднали в миналото от Бермудския времеви портал), които обяснили, че Сталин бил сменен от Хрушчов и сега нямало страшно.
Заблудата за Сталин на илюминатите била приета и от мормоните, които са тяхна дъщерна секта.

При илюминатите, а и при масоните има объркване, каша от древни митове и предания. Някои от тях дори не са истина, а умишлено разпространявана от пришълците от бъдещето дезинформация с политически цели.
Особено очевидно е объркването при смесването на окултизъм, вяра в прераждането и митовете на пришълците от бъдещето. Разбира се едва ли става дума за обикновено объркване, шарлатаните илюминати искали да излъжат останалите за да им се кланят като на богове/висши същества, така те използвали лъжата за прераждането за да се обяват за въплъщения на древните "богове" - всъщност пришълци от бъдещето, които древните племена погрешно сметнали за свръхествествени същества, за богове, но били вдействителност обикновени хора - само с повече знания и техника от древните хора.
В днешно време, когато митовете за "боговете" не вървят и илюминатите ги обявяват за извънземни - тоест обяват себе си за извънземни, но това е просто лъжа. Има доказателства, че НЛО идват от бъдещето и са вкопчени в борба за родната си планета - Земята.



Тагове:   масони,   Месия,   Илюминати,


Гласувай:
3



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnoto
Категория: Други
Прочетен: 698703
Постинги: 373
Коментари: 326
Гласове: 231
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031