Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.12.2020 13:59 - Повреден телефон
Автор: injir Категория: Лични дневници   
Прочетен: 744 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
          Ало? Да си поиграем на повреден телефон. Казваш една дума, така че другите да не я разберат, а да си измислят нова. И погледнете! Колко нови думи са се появили! Например. Думата е ,,любов,, . О ! Вие сте чули само ,,оф,,!  Тогава може да кажете, че става дума за нещо, което приключва. Като за края  на една година, като за края на една връзка или като за края на един живот. Оф! Нека да не е песимистично, а оптимистично, защото идват Коледа и новогодишни празници, софри, така че може да се сетите за началото на нещо ново. Защото след всеки край идва едно ново начало. Ето така.
          После продължаваме с думата...  ,,земеделско стопанство,,. Какво стопанство се развива в днешна България? Ако не знаете, може просто да чуете думата ,земя,, и да си помислите за нейното създаване или пък оцеляване, или пък основно почистване. Така можете да разказвате  за различни почистващи препарати и колко са полезни, а колко вредни могат да бъдат те. Оттук можете да говорите за различните видове вредители , с които бъка родната фауна. Да ги изброявам ли? Не. Сами се сещайте. А щом не сте чули втората дума, може да си представите знака ,, стоп,, и да се потопите в науката за пътните знаци, кой я преподава, колко получава за тази си дейност и има ли устойчиво равновесие, когато се стопирате навреме. 
           Следващата дума е , да речем, възглавница. Сещате се! Сега може да измислим тема за  това колко се пада на глава от населението - какво ? Зеленчуци, плодове, месни и местни продукти.  Оттук разкажете за това що е това шопинг терапия и как се усвоява у нас. Може да разправите как да не прекалявате с алкохола и как да не ви боли глава след поредния запой. Може да разкажете кой как изтрезнява и кои питиета помагат най-много при махмурлук.
           Така ефирът ще се напълни с много думи и всички  могат да са интересни за публиката, която непрекъснато ожаднява за новости, сякаш е пустинята Сахара. Като казах  ,,сахара,, може да разговаряме за торта ,,Сахер,, , а оттук да превключим на кулинарна и сладкарска тема. Но помнете ! Ефирът е безкраен, но също има нужда от почивка. Ей! Кой пак е навлязъл в моята територия? Айде , къш и вън! Край на телефонния разговор.
         



Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: injir
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1001976
Постинги: 323
Коментари: 2080
Гласове: 18500
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930